Bulimentő társasjátékok felnőtteknek

felnőtt játékok

Hogy mit is tegyünk, ha megül a buli, mert a csapat kicsit elfárad, vagy éppen csoportokra szakad? Kapjunk elő egy jó kis társast, amivel feldobhatjuk a hangulatot, újra egy térbe “rendezhetjük” a vendégeket!

Sokféle társasjáték készül napjainkban és nemcsak gyerekek számára. Persze az sem rossz ötlet, ha egy kicsit visszacsöppen az ember a gyermekkorba, és előveszi például a “Ki nevet a végén”-t, vagy valami hasonlóan egyszerű kis játékot. Azonban pompás társasok készülnek ma már kimondottan felnőttek részére is.

Azoknak, akik már kijátszották magukat az Activityvel, jöhet a Sorvtivity. A lényeg, hogy öt különböző fogalmat kell megadott kritériumok alapján sorba tenni, netán megtalálni a megoldást, vagy éppen kiszortírozni a kakukktojást. Izgalmas játék, mert nemcsak plusz pontok gyűjthetők, a rossz válasz akár megszerzett pontok levonását is eredményezheti! Kifejezetten party társasjáték, mert minél többen játsszák, annál izgalmasabb és élménydúsabb.

A mIZÉria garantáltan feldobja a buli hangulatát, hiszen egy rekeszizmot nem kímélő kommunikációs társasjátékról van szó. A játék többféle módon is játszható aszerint, hogy szó, vagy mondat a feladvány, és hogy párban, vagy mindenki mindenki ellen módban játszanak a játékosok. A lényeg, hogy rá kell vezetni a párunkat, vagy éppen az összes játékost a feladványra, de mindössze három szavas körülírással! Hogy miért is mIZÉria a játék neve? Mert könnyen előfordulhat, hogy nem megy a körülírás, ilyenkor az izé szó kerül a megfejtés helyére.