Teljesítmény tuning tippek BMW X5-höz

A minőségi autók kedvelői számára talán nem számít újdonságnak a hír, hogy a BMW X5-höz vadító, izgalmas új lehetőségek kínálkoznak mind a szaküzletekben, mind az interneten. Nem csak teljesítmény, de optikai tuning is elérhető az X5-höz, így nem csak a sebesség megszállottjai találják meg a választékban a számukra ideális felszereléseket, hanem azok is, akik a mutatós, vagány járgányokért vannak oda.

A BMW X5 nagy beömlő nyílásokkal ellátott első lökhárítója, és a karbon anyagból készült könnyű motorháztetője olyan megjelenést kölcsönöznek a gépjárműnek, mely garantáltan elnyeri a márka szerelmeseinek tetszését. A járgány egyébként szélesebb lett, hála az oldalidomoknak és a sárvédők méretének. Az X5 hátsó szárnya mellett a sport kipufogórendszer négy végének alkalmas hely a hátsó lökhárítóban mind-mind a megjelenés és a funkció kettősének optimális kialakítását tűzték ki célként.

Az új első-, és hátsó légterelők mellett a gyártók arról is gondoskodtak, hogy visszapillantók terén is tudjon újat mutatni a márka képviselője. Hasonlóképpen a külső megjelenéshez, a belső tér sem veszít a megszokott minőségből, sőt!

A motortuningnak hála az eredetileg 550 lóerős motor teljesítménye helyett 670 lóerőnek örvendhetnek azok, akik számára nem csak a külsőségek, hanem a bivalyerős motor is rendkívül fontos. Így a 300 km/h végsebességgel bíró jármű 4,2 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t. A nyomaték a gyári 680 Nm helyett 950 Nm-re emelkedik, ami olyan pozitívum, mely szintén elnyeri a márka kedvelőinek tetszését.

A gépjárműhöz szükséges felszerelések, tuning elemek akár webáruházon keresztül is megrendelhetőek, s így ráadásul olcsóbban is hozzájuk juthatnak az érdeklődők. Ismerje meg a legnagyobb webshopok ajánlatait, melyek kedvező házhoz szállítási lehetőséget is kínálnak vásárlóiknak. BMW kiegészítők, alkatrészek kapcsán is tegye le voksát a legjobb minőség mellett!

A BMW teljesítmény tuning alkalmával is hozza a tőle jól megszokott minőséget, s áll olyan extrákkal az autósok rendelkezésére , melyeknek valljuk be, igen nehéz ellenállni. Sebesség, izgalmas külső és mindez a BMW színvonalát nyújtva – a kínálat magáért beszél. Tuningolja fel Ön is BMW-jét!