Ruhadarabok, amik a férfiak szerint legkevésbé sem divatosak

Az öltözködésben nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, és szerencsére nem is kell. A téli ruhatárban is megvannak azok a darabok, amiket a legtöbb pasi legszívesebben kidobna, te viszont ragaszkodsz hozzájuk. Viseld őket nyugodtan, legfeljebb ne randira vedd fel, vagy ha a pároddal mentek valahová. Azt viszont minden férfinak el kell fogadni, hogy a nők nem elsősorban nekik öltözködnek, hanem maguknak.

A garbó kényelmes, melegíti hideg napokon a nyakat, de nem nevezhető szexinek, hiszen sokat takar. A legtöbb férfi szívesebben látna többet, de télen nem feltétlenül a mély dekoltázs a legpraktikusabb. A partiszezon idején a nők többsége szeret csillogó ruhákban kitűnni a többiek közül, és bizony akadnak pasik, akik nem értik a flitterek létjogosultságát, túl feltűnőnek tartják, közönségesnek. Valahol igazuk van, hiszen egy arany dzseki nem a visszafogottság csúcsa, de ha éppen olyan kedved van, és szeretnéd, ha mindenki rád figyelne, akkor vedd fel bátran.

Általában elmondható, hogy a férfiasabb darabok nincsenek ott a pasik kedvenc női ruhadarabjainak toplistáján, ezt egy randevú előtt nem árt figyelembe venni. A kényelmes bő szabású, nagy méretű kardigánok is elrejtik a testet, de ilyenkor nagyon praktikusak, és nehéz lenne lemondani a melegítő hatásukról és a komfortérzetről, amit adnak. A széles barna vagy katonazöld nadrágokat van, aki unalmasnak találja, de lehet, hogy éppen szeretnél beolvadni a tömegbe.

Döbbenetesen kényelmesek az egybepizsamák, télen nem nagyon lehet kényelmesebbet, puhábbat, melegebbet elképzelni otthonra. Azt mondjuk mindenki beláthatja, hogy nem ez a legcsábítóbb ruhadarab, mindennapos viselésre talán nem alkalmas éppen ezért.