A dél-dunántúli régió legjobb strandjai – SZÉP kártyával

A kirándulóhelyek és a nevezetességek felkeresése mellett érdeklik a fürdőzési lehetőségek is?  A dél-dunántúli régió legjobb strandjai között minden bizonnyal megtalálja majd azokat, amelyek minden szempontból megfelelnek elképzeléseinek. De melyek is azok a fürdőhelyek, amelyek idén is nagy népszerűségnek örvendenek majd és hol lehet fizetni a cafeterias fizetőeszközzel? Rövid összefoglalónkkal igyekszünk segítséget nyújtani azoknak, akik egyelőre még nem tudják, hogy a dél-dunántúli régió mely városa mellett tegyék le voksukat.

Európa-szerte híres a harkányi gyógyfürdő és strand, mely mind a gyógyulni vágyók, mind a strandolást és napfürdőzést kedvelők számára remek választásnak bizonyul. Szigetvár fürdője különleges hangulatáról és építészetéről is híres, hiszen külsőre a török fürdők hangulatát idézi, míg belsejében Zsolnay kerámiaburkolat látható.

Dombóvár strandja és gyógyfürdője fedett és nyitott medencéinek köszönhetően minden évszakban várja a gyógyulni és felfrissülni vágyókat. Wellness szolgáltatásai között szabadtéri szauna-ház is helyet kapott, de a súlyfürdő, és a sóterápia sem hiányozhatnak a kínálatból. A dél-dunántúli régió legnagyobb vízfelülettel rendelkező élményfürdője a kaposvári Virágfürdő, de Igal és Tamási fedett medencéi is várják a vendégeket még a téli hónapokban is.

A Pécsi-tónál elhelyezkedő Orfű élményfürdővel és stranddal áll a napfény és a víz szerelmeseinek rendelkezésére. A dél-dunántúli régió felkeresése kapcsán mindenképpen szánjon kis időt arra, hogy a területen szép számmal megtalálható wellness fürdők egyikében hódoljon a rekreáció élményének!

Mindegyik helyszín SZÉP Kártya elfogadóhely!