Akciós térkő – mennyi kedvezményt kaphatunk?

Kertépítés során számos alapanyagból választhatunk, és legyen szó akár a kerti tó kialakításáról, akár a burkolásról, lehetőségeinknek tényleg csak a pénztárcánk szabhat határt. Ha a ház falain kívül szeretnénk minőségien  megoldani a burkolást, akkor a térkő remek választásnak bizonyul. A gyártók akciós árai jellemzően 10-20% kedvezményt jelentenek, így megéri alaposan körülnézni a piacon, mielőtt letenné voksát az első szembejövő ajánlat mellett. Ha időtálló megoldást keres, melyet a kert bármely pontján felhasználhat, akkor az egymáshoz kitűnően illeszkedő, csúszásmentes, változatos mintával lefektethető térköveknél nem található jobb megoldást.

Minőség és megjelenés szempontjából igen széles a választék, így gyakorlatilag csak pénztárcánk szabhat határt elképzeléseinknek. Dönthetünk a mediterrán jellegű, izgalmas lehetőségeket tartogató térkövek mellett, vagy választhatjuk a hagyományos, letisztult színvilágot, mellyel garantáltan nem lőhetünk mellé. Amennyiben nagyobb mennyiséget rendel, számíthat kedvezményre is, megéri tehát átgondolni, hogy hol lesz szüksége a kertben térkövekre.

Az árak attól is függőek, hogy milyen vastagságú térkő mellett teszi le voksát. Autóbejárókhoz mindig a vastagabbakat szoktuk javasolni, hiszen itt jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve ezek, mint például egy kerti út, vagy sétány kapcsán. Ha szükséges, konzultájon a kertépítés gyanánt szakértővel, aki tapasztalatának köszönhetően tisztában van azzal, hogy hová, milyen térkő minta és szín illeszkedik legjobban. Mivel időtálló minőségről beszélünk a térkövek esetében, így valószínűleg hosszú távon szolgálják majd a kertben tartózkodás élményét, fontolja hát meg, milyen típust választ!

Akciós ajánlatokkal mindig találkozni, csak a megfelelő gyártót kell ehhez megtalálnia. Választhat akár a falak színéhez, a kert stílusához térkövet, de leteheti voksát olyan különleges színkombináció mellett is, mely már alapból felhívja a felületre a figyelmet a kertbe lépve. Kitűnően kombinálható egyéb kerti kiegészítőkkel, így például a mediterrán hangulat is könnyedén elérhető a házat övező környezetben. Szenteljen elegendő figyelmet e területnek, hiszen a meleg hónapok közeledtével minden bizonnyal sok időt tölt majd a kertben! Formálja azt saját képére, elképzeléseinek megfelelően, s használja ki azokat a kedvezményes lehetőségeket, melyek aktuálisan jelen vannak a piacon!