Érdekes hétvégi program

A nagy tavaszvárás közepette egyre kedvetlenebb mindenki a rossz időtől, a hosszú ideje tartó bezártságtól. A hideg, változékony időjárás a felnőtteket és gyerekeket egyaránt megviseli testileg – lelkileg. A rövid séták már nem elegendők a csemetéknek, játszóterezésre, bringázásra, szaladgálásra, egyszóval “térre” vágynak. A szülők pedig nyugalomra, és az állandóan ismétlődő unatkozom szó eltörlésére a gyermekük szótárából.

A jó időre sajnos még várni kell, a napsütés és meleg hiánya miatt azonban nem kell beleőrülni a hétvégi családi együttlétbe, hanem fedett helyszínen való közös programot kell szervezni. Erre nagyon jó lehetőséget nyújt a hétvégén megrendezésre kerülő KOCKAFESZT, ahol minden a LEGO – ról szól.

A játékkal, szórakozással, nyereményekkel, börzézéssel tarkított kiállítás meglátogatásában a fővárosiak vannak előnyben, de érdemes vidékről is felutazni, hiszen igazi élmény lehet ez minden LEGO rajongó számára. A kiállítás Óbudán 2013. április 6. – án, szombaton 10. 00 – kor nyitja meg kapuit és egészen vasárnap 18. 00 – ig várja a látogatókat.

A KOCKAFESZT megszervezése a KLIKK LEGO hobbi- és kiállítóközösségnek köszönhető, akik ezzel is szeretnék a LEGO rajongókat hozzásegíteni ahhoz, hogy minél többet lássanak az új dolgokból. A KOCKAFESZT kiállítás során így megtekinthetők a LEGO Technik Ikarus buszok, melyek nemcsak távirányításuk révén kapnak nagy figyelmet, hanem hatalmas méretük miatt is. Emellett LEGO monster truck bemutatókkal is kedveskednek a szervezők a látogatóknak.