Hét szállodát jutalmaztak Aranynap-díjjal

A kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokért ítélték oda a díjat hét magyarországi wellness és konferencia szállodának. A díjat immáron tízedik alkalommal adták át a szállodák egész éves teljesítménye alapján.

A díj odaítélésekor az alapító, a Day Holiday Kft. a megrendelők és a szervezett rendezvények résztvevőinek véleményét és a Turizmus Online olvasóinak szavazatait vette figyelembe, ezek alapján kiértékelte a versenyben résztvevő szállodák teljesítményét, amelyet hét különálló kategóriában jutalmazott. Fontos kritérium volt a végső döntésben a vendéglátók alkalmazottainak rugalmassága, kedvessége, a nyújtott szolgáltatások minősége vagy akár a megközelíthetőség kérdése.

A három csillaggal rendelkező vendéglátóhelyek kategóriájában 2014-ben a Tó Wellness Hotel került ki győztesen. A négy csillagosok közül a budapesti Aquaworld Restort Hotel végzett az élen a fővárosiak közül, még a vidéki szállók közül a Herceghalmon található Abacus Business & Wellness Hotel győzött.  A legjobb ötcsillagos konferencia szálloda címét a szigorú szempontok alapján a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa érdemelte ki. A jövőre való tekintettel a legígéretesebbnek titulált, 2014-ben nyílt hotel a Komló közelében található, sikondai Ambient Hotel & AromaSpa lett.

Az egyébként rendezvényszervezéssel foglalkozó Day Holiday Kft. a díj megítélésekor majd húszezer rendezvényét és több mint fél millió vendég véleményét vette figyelembe. A díjátadó gálán összesen nyolc országból vettek részt meghívottak, és a több száz helyszínt képviselő, a díj elnyerésében érdekelt szállodát vezető személy volt jelen.