Ilyen árakon lehet most szolárium gépet bérelni

A hidegebb hónapok beköszöntével a nyáron szerezett barnaságunkból könnyen veszíteni tudunk. Sajnálatos módon nem teheti meg mindenki, hogy évente akár többször is elutazzon egy jó kis tengerpartra, és aranybarnára süttesse magát. Szerencsére azonban manapság már könnyen meg lehet oldani, hogy ne tűnjünk sápadtnak, hiszen a szoláriumoknak hála bárki lehet folyamatosan barna! Szinte minden kisebb városban, településen lehet már találni legalább egy szolárium stúdiót, ráadásul nem is kerül nagyon sokba az, hogy néhány percre heti rendszerességgel befekszünk, vagy épp beállunk a csövek közé.

Azok, akik szeretnének otthonra is egy saját szoláriumot, esetleg mostanában gondolkodnak azon, hogy nyitnak egy saját szolárium stúdiót, két lehetőség közül is választhatnak. Lehetőség van arra, hogy saját gépet szerezzenek be. Ez azért egy drágább befektetésnek tekinthető, hiszen egy jó minőségű szoláriumnak elkérik az árát. Arról nem is beszélve, hogy fenntartásából adódóan is lesznek költségei, gondoljunk csak a karbantartására, probléma esetén a javíttatására, vagy akár a fogyasztására. A másik lehetőség az, hogy bérbe vesszük a szoláriumot. Ebben az esetbe egy fix havi díjjért cserébe használhatjuk a gépet. Bérléskor azonban számolni kell minden esetben egy bizonyos összegű kaució befizetésére, ám problémamentes, és korrekt üzemeltetés esetében ez általában vissza is kerülhet a bérlő számlájára.

Felkeltette érdeklődésedet egy saját szolárium stúdió lehetőége, és szeretnéd tudni, milyen kiadásokra lehet számítani a szolárium gépek bérlésekor? A hollandimpex.hu linkre kattintva megtudhatod, hogy milyen költségekkel jár egy szolárium gép bérlése. A linkelt oldalon a szoláriumokat nem csak megvásárolni lehet, de bérbe venni is. Kínálatukban álló és fekvő szoláriumot is találsz, vásárlás esetén pedig használt, de felújított gépek, vagy teljesen új készülék mellett is egyaránt dönthetsz. Sőt, még a szükséges kellékeket is be tudod majd náluk szerezni, úgy mint különböző, kiváló minőségű szolárkozmetikumokat, fertőtlenítő folyadékokat, szemvédőket, vagy esetleges alkatrészeket a készülékekéhez. Mindössze a szoláriumok kiszállításakor, és beüzemelésekor kell befizetni egy bizonyos összeget kaucióra, amit ők a megfelelő üzemeltetés esetében jóváírhatnak az üzemeltető javára. Ezután már csak a fix havidíj fizetése szükséges, a szolárium által szerzett bevétel pedig már csak is a saját zsebedbe folyik. Amennyiben úgy döntesz, hogy egyenlőre bérelni szeretnéd csak a készüléket, és csak a későbbiekben megvásárolni, úgy elővásárlási jogod lesz náluk a szoláriumra, melyre egyedi árat adnak majd neked! Keresd fel oldalukat akkor is, ha csak kérdésed lenne, akár e-mailben, akár telefonon, akár online egyenesen az oldalról írva.