Milyen mennyiség esetén gazdaságos a nyomdai nyomtatás?

Minőségi prospektusokra és plakátokra lenne szüksége ahhoz, hogy az Ön által kínált termékről vagy szolgáltatásról minden információhoz hozzájussanak már meglévő, és potenciális ügyfelei, vásárlói? Ofszet és digitális nyomtatás is várja mindazokat, akik sokszorosítás és nyomtatás céljára keresik az ideális megoldást. De mégis melyik mellett érdemes dönteni? Míg a digitális nyomtatás rendkívül gyors megoldást kínál, és kimagasló színvonalat is garantál, addig az ofszet nyomtatást elsősorban azok szokták választani, akiknek olcsón van szükségük nagy mennyiségű szóróanyagra.

A nyomtatással kapcsolatos szempontok bővebben itt olvashatóak, s olyan szakemberek kalauzolják el a témában, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek a területen. Nem véletlen, hogy a nevében is korrekt szolgáltatásokat ígérő cég már hosszú évek tapasztalatával van jelen a a piacon, és szolgálja azok igényeit, akiknek minőségi nyomtatásra, sokszorosításra van szükségük.

Milyen papírt válasszuk az elkészítendő anyagokhoz? Elegendő a fekete nyomtatás, vagy mindenképpen a színes változat mellett érdemes dönteni? Milyen példányszám esetén érdemes az ofszet nyomtatás kínálta lehetőségeket kihasználni? Olyan kérdések ezek, amelyek gyakran merülnek fel azokban, akik sokszorosítás előtt állnak.

Alapvetően elmondható, hogy több ezres példányszám esetén javasolt elgondolkodni az ofszet nyomtatáson, hiszen ez kedvezőbb árakat garantál. A megfelelő cég kiválasztásával személyre szabott tanácsadással és profi kivitelezéssel valósíthatja meg marketing elképzeléseit szóróanyagokon, plakátokon, prospektusok, füzetek formájában.

 Kép forrása: Freeimages