Mit vegyünk fel az idei szilveszteri bulira?

Ugyan még előttünk a Karácsony, még sokan az ünnepi készülődés lázában égnek, és szilveszter éjszakáig is több mint egy hét van hátra, de azon gondolkodni, hogy vajon az óév elbúcsúztatása milyen formában történjen, bizony már nem korai. A szilveszter este sokféleképpen eltelhet, és nem mindenki vágyódik nagy társaságra ilyenkor, vagy egy hangos mulatságra. Azok között a hölgyek közt viszont, akik nem otthon töltik az év utolsó estéjét, bizony sokan vannak dilemmában, hogy vajon mit is vegyenek fel erre az alkalomra.

Trendinek, divatosnak lenni mindig jó, és ha igaz a mondás, hogy amilyennek érezzük az év első pillanataiban magunkat, az meghatározó lesz a következő 365 napon is, akkor bizony vonzónak, csinosnak, nőiesnek lenni nem utolsó szempont a szilveszteri partin. Tehát mindenképpen érdemes kicsit körbeszimatolni a divat háza táján, és megkeresni az alkalomhoz és persze mindenekelőtt a személyiségünkhöz illő darabokat.

Az idei évben igazán trendi a fekete szín arannyal való kombinálása, de dögös párosítás a lila és arany együtt, míg a fekete ezüsttel és egy kis pirossal fűszerezve már tuti parti pompát kölcsönöz a viselőjének. Vagyis, ha van egy egyszerű kis fekete ruhánk, vagy éppen a karácsonyi ajándékozásnak köszönhetően egy kis anyagi tartalékunk, hogy vásárolhassunk magunknak egy csodás darabot, akkor már csak a tökéletes kiegészítőket kell megtalálni. A sál, csizma, harisnya, vagy éppen cipő esetében legyünk merészek, de az ékszerek terén már érdemesebb visszafogottabbnak lenni, mert a kevés “dísz” gyakorta hatásosabb megjelenést kölcsönöz.

A megfelelő szilveszteri öltözék természetesen mit sem ér a hozzá illő smink nélkül. A szilveszteri mulatságba a csillogásé a főszerep, így a csillámpor elmaradhatatlan része a trendi megjelenésnek, sőt a műszempilla, vagy a szemzugban szikrázó strassz is menő ilyenkor. A szájfény, a rúzs esetében az aranybézs, a rózsaszín, a narancs, a korall, vagyis a halvány színek nyerők. A szemhéj pedig türkizkék, smaragdzöld, lila színekben pompázzon. Mivel egy szilveszter éjszaka nem igazán a csendes beszélgetésekről szól egy fergeteges buliban, de azért a tánc, evészet-ivászat közben biztos szeretnénk megjelenésünket “óvni”. Ezért fontos, hogy válasszunk tartós, nem elkenődő festékeket, és célszerű az alapozót púderrel fixálni, hogy ne kelljen a mulatság felét a tükör előtt töltenünk.