Farmer, ami még 2015-ben is trendi

A divat évente változik. Sőt, már tavaszi, nyári, őszi és téli kollekciókról is beszélhetünk.

Azonban van egy tipikus ruha, amely sosem megy ki a divatból. Ez nem más, mint a farmer.

Az évek során változott a szabása, színe, mintázata, de a ruhatárunk örök klasszikusa marad a farmer. Szüleink szekrényét kinyitva, szinte felsorakoznak a különböző évekre jellemző fazonjai, divatos darabjai.

A farmert sokoldalúsága teszi mindig trendivé. Kopásállósága, jó anyagminősége, a „farmer mindenhez megy” jellemzője. Kevés olyan alkalom van, amire nem lenne jó választás a farmernadrág a megfelelő kiegészítőkkel. A másik nagy előnye, hogy ez a ruhadarab a legtöbb alkaton jól áll. Tehát a farmer még 2015-ben is trendi, azonban érdemes odafigyelni, milyen fazonút választunk, hiszen a legkedveltebb formák időről időre váltják egymást.

Idén a szűk szárú nadrágnak van keletje, hiszen akár csizmával, akár tűsarkúval, de tornacipővel is hordható és divatos.

Emellett a láb vonalát követő, kicsit lazább fazonú farmer is trendi 2015-ben, mégsem kell félni, a bő szárú változat még nem jött vissza. Még a tavaly nyári trend, a felhajtott boka farmernadrág is hordható 2015-ben, amely hordása csizma és félcipő mellé nagyon előnyös.

2015 slágere azonban, az 1980-as éveket visszaidéző szűk szárú, de magas derekú farmernadrágok. A férfiaknál idén is trendi a lezser „boyfriend fazon.

Tehát a farmer időtálló választás, minden női és férfi ruhatár elengedhetetlen darabja, ami még 2015-ben is trendi, és jövőre is az lesz.