Ne hagyja hogy télen tönkremenjen a klímája!

Egy klíma még a téli időszakban is karbantartást igényel, nem szabad hagyni, hogy tönkremenjenek. Ez fokozottan vonatkozik azokra a klímákra, amelyeket a hétvégi házakban helyezünk el, ahová zömmel nyáron utazik le a család. A Cascade Klíma vásárlásával naprakész technológiát, kiváló minőséget, tartós alkatrészeket, energiatakarékosságot és alacsony zajszintet is vásárolunk, nem csak egy egyszerű klímát. Klíma vásárlásnál ezeket a szempontokat nagyon fontos szem előtt tartani. Egy megbízható klímával soha nem kell annyit foglalkozni. A magas minőséget kedvelőknek kifejezetten ajánljuk a Cascade klímákat. A szerelhetősége igen könnyű, emellett azonban bátran hívhatunk szerelőt is igény esetén, ha mi magunk nem merünk belevágni a klíma szerelésbe.

A+,A++,A+++ energiaosztályú klímák közül kedvünkre válogathatunk. Cascade CHANGE PRO GWH09KFP 2,6 kW inverteres klíma szett a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. 3 fokozatú távirányítóval, párátlanítás lehetőségével, infra távirányítóval, LED kijelzővel, lágyindítási funkcióval, intelligens leolvasztással, turbó funkcióval és még éjszakai üzemmóddal is rendelkezik. Akik erős porallergiában szenvednek azoknak kifejezetten jó hír, hogy a Cold Plasma ionizátor is beszerelésre került a klímába. A szűrő először polarizálja a szennyeződéseket és azután természetesen el is távolítja azokat elektronikus úton. Olyan helyeken is érdemes alkalmazni ahol gyakori a cigaretta füst, hiszen ezt is képes kiszűrni.

Azoknál az otthonoknál ahol fontos, hogy ne egy nagyobb méretű klíma kerüljön be a lakásba, hiszen a keskenyebb klíma inkább megfelelő és jobban illik a nappalikba, akkor érdemes a Cascade VIOLA WIFI GWH18RCP 5,3 kW inverteres klíma szettet megvásárolni. Az oldalfali klímaszett WI-FI vezérléssel, G10 technológiájú DC inverter vezérléssel, A++ és A+ energiaosztályú változatban, „I feel” kényelmi funkcióval, Iker forgódugattyús kompresszorral vásárolható meg. Az elegáns és keskeny beltéri egység nagyon jól fog illeszkedni az otthonunkhoz, hiszen egyáltalán nem ormótlan a megjelenése. Olyan helyekre is bátran ajánljuk ahol fontos a fagyvédelem. Téli időszakban ez a klíma a fagyvédelmi temperálásra is kiválóan alkalmas. ( Celsius fokban energiamegtakarítás mellett képes üzemelni.