Nem érzed jól magad a bőrödben? Változtatnál ezen?

Azok, akik teljes átváltozásról álmodoznak, csak plasztikai sebészhez fordulhatnak, hiszen ő az, aki segíteni tud a teljes átváltozásban. Mellnagyobbítás, hasplasztika, intim kisajakplasztika, zsírleszívás, ajak és ráncfeltöltés, még hosszan sorolhatnánk, mi mindenben tud segíteni egy plasztikai sebész. Ha azonnal változásra vágysz, még ingyenes konzultációban is részesülhetsz, ha ellátogatsz  Dr. Falus György plasztikai sebész weboldalára!

Az egyik legnépszerűbb beavatkozás a mellplasztikai, hiszen mindenki szép és természetesen nagyobb mellekre vágyik, mint amilyen éppen megadatott. Az amerikai mentor implantátumokra örökélet garanciát vállalnak és természetesen ingyenes a konzultáció. További hatalmas előnye, a Dr. Falus György által nyújtott szolgáltatásnak, hogy a mellplasztikát akár hitellehetőséggel is igénybe lehet venni. Akinek éppen nincsen kerete a plasztikai műtétre, annak sem kell hónapokat várnia, hiszen akár azonnal is elvégezhető. A biztonságos implantátumot többféle méretben és formában is kínálják. A sebész fogja eldönteni, hogy az izom fülé vagy az izom alá ülteti be az implantátumot. A beavatkozást elvégzik a magánklinikán, de igény szerint a Szent István Kórházban is lehetőség van erre.

Azok, akik fiatalos arcra vágynak a Drakula plasztikát is kipróbálhatják. A Drakula terápia lényege a saját vérrel történő bőrfiatalításban rejlik. A látványos és igen tartós kezelés egy teljesen új terápiás eljárás. Nagyon hasonlít a saját zsírral való ráncfeltöltéshez, de itt a saját véred egyes összetevőiből készült anyagot juttatják vissza a bőrödbe. Arcon, nyakon, dekoltázson, kézháton is el lehet végezni a terápiát, de alkalmas a cellulit megszüntetésére is. Az 1 órás kezelés után azonnal haza is lehet menni. Fél évente egyszer meg kell ismételni az eljárást minimum 2 alkalommal, hogy a hatás ne maradjon el. Otthon további kezelések szükségesek, amelyeket speciális krémek segítségével te magad is elvégezhetsz. Vigyázni kell a kezelés után, hiszen a terápia hatékonyságát igen sok minden befolyásolja, ilyen a kialvatlanság, az alvásproblémák és a dohányzás is. A kezelést érdemes még a nyári időszak előtt elvégeztetned, mert a napozástól is óvni kell bőrünket a kezelés után.