Natúr szappanok az egészséges bőr szolgálatában

Manapság egyre több natúr kozmetikumokat forgalmazó internetes áruház működik, ahol gyorsan és egyszerűen beszerezhetők mindenki számára a natúr szappanok, a természetes növényi vajak, illóolajok és egyéb termékek. A natúr termékek különlegessége abban rejlik, hogy nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, színezékeket, tartósítószert, állományjavító szereket, ebből kifolyólag érzékeny, allergiára hajlamos bőrre kiválóan alkalmazhatók, sőt sok esetben gyógyírt is jelentenek a száraz, ekcémás, zsíros vagy aknéval küzdő bőrnek.

Némelyik webáruház kifejezetten népszerű a vásárlók körében, ilyen például a Magyar Termék Nagydíjat több kategóriában is elnyert Manna Natúrkozmetikum. Termékeiknek igen széles a palettája, minden bőrtípusra léteznek készítményeik, rendelhető náluk natúr szappan, folyékony szappan, illóolaj, natúr dezodor, testápoló hab, virágvíz és külön kínálatuk van kifejezetten gyermekek részére. Arról már nem is szólva, hogy bizonyítottan állatkísérlet mentesek, és az esőerdők védelme érdekében pálma olajat sem tartalmaznak a termékeit.

Szintén natúr termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik a Jármy Manufaktúra. Termékeik nem állnak meg a szappanok szintjén, beszerezhetőek náluk környezetbarát tisztító szerek, illóolajok, krémek, wellness termékek. Bár az ő termékeik már tartalmaznak pálma olajat, de szappanjaik különleges ismertető jegye, hogy mindegyik tartalmaz kecsketejet, ezáltal táplálják és gyógyítják a száraz vagy épp a zsíros bőrt.

Egy-egy terméket kiemelve a két webáruház kínálatából, a Manna Natúrkozmetikum egyik igen kellemes illatú és lágy szappanja a gyerekeknek készült Tündérvirág szappan körömvirág olajjal és szirmokkal, mely gyengéden tisztítja és ápolja az érzékeny bőrt. A Jármy Manufaktúra egyik legnépszerűbb szappanja a Levendulás rózsaszínagyagos kecsketejes szappan száraz bőrre kifejlesztve, melyet szintén használhatunk a legkisebbek bőrén is.