Romantikus este tippek: bor és kandalló

A téli, havas estéken gyakran vágyunk otthonunk melegére, s ha a romantikus hangulat megteremtéséről van szó, a bor és a kandalló elengedhetetlen kellékeknek számítanak. Egy üveg kellemes bor mellett és a meleget adó kandalló előtt közelebb kerülhetnek egymáshoz kedvesével, és megoszthatják egymással legmélyebb gondolataikat is.

A kandalló egyébként is reneszánszát éli, hiszen a otthonos, családi légkörhöz hozzátartozik a pattogó tűz, és a régmúlt korok hangulatát idéző látvány. Lakberendezési szempontból sem elhanyagolható a fűtés e formája, ráadásul egészen más élményt ad a tűz látványa, mint például a konvektoros megoldás. Teljesen más az a meleg, melyet a tűz nyújt, és szinte össze sem hasonlítható a gázfűtéssel.

Romantikus estét tervez kedvesével? Esetleg egy új kapcsolat kialakításához szeretné e megfelelő légkört és hangulatot megteremteni? Nincs olyan hölgy, akit ne varázsolna el kandalló előtti falatozás, borozgatás. Adja meg a mindennapoknak azt az exkluzivitást, mely segítheti kapcsolata továbbfejlődését, és egymás minél mélyebb megismerését!

A rohanó hétköznapokban a magánélet sajnos sokszor háttérbe szorul, és bizony igaz az a mondás, miszerint tenni kell a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatért, hiszen az csak úgy nem hullik az ölünkbe. A kettesben, romantikus környezetben eltöltött idő egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapok apró problémái ne tornyosuljanak megoldhatatlan gondokká, veszélyeztetve ezzel esetleg párkapcsolatának pozitív alakulását.