Utazás kiállítás 2013

A sikereknek, a sok elégedett visszajelzésnek köszönhetően az utazás kiállítás megszervezésére huzamos ideje minden évben sort kerítenek. Természetesen az év legnagyobb turisztikai rendezvényének színhelye a főváros, pontosabban a budapesti Hungexpo Vásárközpont.

Így hát idén sem marad el az utazás kiállítás! A rendezvényt 2013. február 28. és március 3. közt látogathatják majd meg az érdeklődök. Nemcsak azoknak érdemes ellátogatni a kiállításra, akik biztosak benne, hogy utazni szeretnének, de még nincs konkrét  úti céljuk, vagy a terv megvan, de szeretnének jó utazási irodát találni a megvalósításhoz. Azok számára is sok érdekességet rejthet a vásár, akik nem terveznek nagyobb utat.

Az utazás kiállítás amellett, hogy ötletekkel, szakmai segítséggel látja el az utazni  vágyókat, nagyszerű ajánlatokkal, akciókkal teszi lehetővé, hogy mindenki a kedvére való és pénztárcájának megfelelő utazást tudja megvalósítani. Emellett számos szórakozási lehetőséget is biztosít, hiszen folyamatos programokkal látja el a kiállítás látogatóit. Többek közt a hazai tehetségkutató versenyek sztárjainak, valamint a régiók, országok hagyományos előadásaival kedveskedik az érdeklődőknek. Az utazási kiállítással egy időben tekinthető meg többek közt a Port.hu  Bringaexpo, a Karaván Szalon, és új elemként a Sport, valamint az Egészség és Életmód kiállítások.

Az utazás kiállítás rendhagyóan díszvendégként fogad hazai városokat és külföldi országot is. Idén belföldi díszvendégként Nyíregyháza lesz jelen, míg a kulturális díszvendég szerepében Kalocsa jelenik meg. Külföldi díszvendégként pedig Szlovákia kapott meghívót.