A fekete bőrdzseki nem csak a motorosoké

A kabátszezon kezdetével előkerülnek a szekrényekből a meleg darabok. Sokak gardróbjában helyet kapnak az időtálló minőséget kínáló bőrdzsekik, melyekről sokáig az a tévhit keringett, hogy kizárólag a motorosok viseletének számít. Például ezek a fekete bőrdzsekik nem illenek bele a “motoros kemény fiú” kategóriába, így azok is bátran választhatják őket, akik a kevésbé feltűnő megjelenés hívei.

A bőr egyébként töretlen népszerűségnek örvend napjainkban, és bár a trendek folyamatosan változnak, de az alapanyag számos előnye miatt mindig helyet kap a kifutókon, a divatmagazinok lapjain, és az üzletekben, webáruházakban. A mai divat pedig lehetővé teszi azt is, hogy a klasszikus fekete bőrdzseki (kiváló példák a Menshealth-en) ugyanúgy része lehessen az elegáns öltözködésnek, mint a laza, vagy a kissé “motorosan vad” önkifejezésnek.

Azért is különösen érdemes bőrdzseki mellett döntenie, ha vásárlás előtt áll, mert a ruhadarab garantáltan éveken át szolgálja majd kényelmét, és még nagy hidegben is kitűnő választásnak bizonyul az anyag. A szabásminta, a stílus folyamatosan változik, így biztosan megtalálja majd a kínálatban azt a fazont, mely tetszetős, és ugyanakkor alakjához, megjelenéséhez is remekül passzol.

Természetesen nem csak a férfiak választják előszeretettel a bőrdzsekit, hanem a hölgyek körében is kedvelt az alapanyag. Az egészen különleges megjelenésű bőrkabátoktól kezdve a hagyományos fazonokig számos darab megtalálható a kínálatban, így gyakorlatilag csak pénztárca függvénye, hogy melyikkel gyarapszik majd gardróbja az őszi-téli időszakban.