A teherbeesést Aviva tornával is elő lehet segíteni

Az Aviva tornagyakorlatok a termékenység fokozásában is tudnak segítséget nyújtani. A torna hatásos a különféle nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésében, de segíthet a hormonális problémák megoldásában is. A mellékvese, a pajzsmirigy vagy a hipofízis működési zavaraiban segít, emellett a változókori tüneteknél is jótékony hatással bír. Azok a hölgyek, akik súlytöbblettel küzdenek szintén igénybe vehetik a tornát. A torna során a szervezet öngyógyító folyamata beindul és az egészségi állapot javulásnak indul. A komplex AVIVA eszköztárnak ez csak egy csekély része, hiszen emellett életmód tanácsadást és egyéb hasznos tanácsokat is nyújt. Akiknek a céljuk a teljes gyógyulás, azoknak ezt a hatékony módszert javasoljuk.

A rendszeresen végzett tornának köszönhetően a hormonháztartás egyensúlyba hozható. A pajzsmirigyek alul, illetve túlműködése kezelhető és a TSH is beállításra kerül. A menstruációs fájdalmakkal küszködőket, sőt a menstruációs zavarral küszködőket is várják a tornára. A fájdalommentes és normális vérzés beállításában a torna hatékonyan segíthet. A policisztás ovárium szindróma, azaz a PCOS, a különféle miómák, a petefészekciszta és a klimax tüneteinek enyhítésére is alkalmasak a tornagyakorlatok.  A termékenység fokozásában nagy szerepet játszi, hiszen megszüntetheti a petevezeték elzáródásokat, a szűkületeket oldja és elősegíti a petevezeték átjárhatóságát. A vetélés után erőnlétet ad, hogy a fogamzó képességet a páciensek visszaszerezzék.

A változó korban lévő hölgyek a hormonális súlytöbbletet lecserélhetik egy optimális testsúlyra és ennek megtartásában is fontos szerepet tölt be a torna. Ezen felül a menopauza idején oly gyakori hőhullámokat is megszünteti. A tejelválasztás megszüntetése, a szoptatós anyukák tejmennyiségének optimalizálása szintén ezzel a gyógyszermentes terápiával elérhető. Terhesség alatt és után sokaknak vizelettartási problémájuk van, erre a problémára is tökéletes az Aviva torna. Akik úgy érzik, hogy az elmúlt időszakban rosszabb hangulattal küszködtek, vagy kevésbé voltak energikusak, azok mindenképpen vegyenek részt a tornán, hiszen ezek a tünetek pár alkalom után enyhülnek, majd meg is szűnnek.