A wellness szállodák télen is várják

Bár már túl vagyunk az első hóesésen is, és a napfényes strandolások idejét sem tudjuk lassan, de ez nem azt jelenti, hogy ne élvezhetné a fürdőzés kikapcsoló élményét. Az országban mindenhol megtalálható wellness szállodák remek választásnak bizonyulnak azok számára, akik évszaktól függetlenül szeretnek lubickolni, vagy éppen a gyógyvízben elnyúlva beszélgetni.

Ám nem csak az élményelemekkel felszerelt medencék miatt érdemes a wellness szállodák mellett letennie voksát, hanem azokért a szolgáltatásokért is, melyekkel szinte már mindegyik helyen találkozhat. A különféle masszázs típusok, a gőzkabin, az infraszauna, vagy a finn szauna kínálta meleg igen csábítóan hangzik a zimankós időben. 

A wellness szállodák jó része elfogadja már a Széchenyi Pihenőkártyát is fizetőeszköznek, így a cafeteria elem terhére is finanszírozhatja a hosszú hétvégét, vagy a masszázs költségeit. A komplexumhoz tartozó vendéglátóhelyek között minden bizonnyal talál majd olyat, mely elnyeri tetszését mind az árak, mind a minőségi finomságok tekintetében.

Érdemes a wellness szállodák csomagajánlatairól is tájékozódnia, hiszen a téli időszakban, vagy ünnepek, hosszú hétvégék környékén általában kedvezményes ajánlatokkal várják a vendégeket, hogy teljes kapacitással működhessenek. Az ajándékként nyújtott szolgáltatások pedig lehet, hogy kedvenceinkké válnak majd, és a jövőben gyakrabban beiktatunk majd egy-egy talpmasszázst, vagy az egész testre kiterjedő energetizáló masszázst. A rekreáció és az új energiákkal való feltöltődés remek színtere lehet az ízlésének megfelelő wellness szálloda.