Egyszerű, diétás saláta receptek

Az egészséges életmód, a diéta, és a testmozgás fontosságára lépten-nyomon felhívják figyelmünket. Ahhoz, hogy a munkahelyi követelményeknek maradéktalanul eleget tudjunk tenni, s emellett magánéletünket is a megfelelő irányba alakíthassuk, elengedhetetlen a fittség, az egészség és az ezekkel együtt járó magabiztosság. De hogyan táplálkozzunk a mindennapokban? Melyek azok a falatok, melyek energiával töltenek fel, de ugyanakkor nem rakódnak ránk tőlük a plusz kilók?

Az egyszerű, diétás saláta receptek között mindenki megtalálja azokat a fajtákat, melyek közel állnak ízlésükhöz. Felejtse el az olyan kifogásokat, hogy nem mozog otthonosan a konyhában! Répát, fehér-lilakáposztát, lilahagymát, salátát mindenki el tud darabolni, le tud reszelni, és a készen kapható salátaöntetekkel egyéni igényei szerint alakíthatja az íz világot. Gyakorlatilag bármilyen szezonális zöldség felhasználható a készítéskor. 

Főtt tojással, sült, grillezett húsokkal, zsírszegény sajtokkal laktatóvá és tartalmassá tehetőek az egyszerű, diétás saláta receptek, így attól sem kell tartania, hogy az étkezés után röviddel újra a hűtőbe nyúl.

Ha nem kedveli az előre elkészített önteteket, melyek sok esetben cukrot is tartalmaznak, natúr joghurttal, kefírrel, zöldfűszerekkel, vagy éppen olívaolaj felhasználásával remek önteteket készíthet saját maga is. Az egyszerű, diétás saláta receptek könnyedén beilleszthetőek bármilyen fogyókúrába, és a friss összetevők egyértelműen hozzájárulnak majd egészsége megőrzéséhez, fittségéhez, valamint bőrének üdeségéhez. Próbáljon ki minden nap másikat, meglátja, megéri a néhány perces előkészület!