Épületgépészet tervezés a komfortos és korszerű otthonért

Minőségi anyagok használatával a Fülöp Épületgépészet weboldalán a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokat találhatja meg a modern otthon létrehozásához. Márkafüggetlen kazánszervíz hivatalos szervízpartnerként (ÉGÁZ). Rövid határidőre vállalt tüzeléstechnikai eszközök karbantartása, kazánok javítása, szervízelés vár az érdeklődőkre. A szervízelési munkálatokat márkától függetlenül vállalják. Ezen felül számíthatunk rájuk, ha fűtéskorszerűsítésre kerülne sor, hiszen a teljes fűtéskorszerűsítéssel akár 20-30 százalékkal is lehet csökkenteni a fűtési költségeket. Az épületgépészeti megoldások közül érdemes kiemelni a minőségé kivitelezéssel végzett különleges technikai megoldásokat is, amelyek a teljes épületet komfortosabbá teszik. Megfelelő szennyvízelvezetéssel, a víz és a hőmérséklet megfelelő minőségének a biztosításával minden otthon kényelmesebbé és élhetőbbé tehető.

A fűtéskorszerűsítés lehetőségével minden családnak érdemes foglalkoznia, hiszen a korszerűsített fűtési rendszerek sokkal biztonságosabbak elődjeiknél és nem kormolnak annyira. Ezekhez a rendszerekhez már nem szükséges a kémény és a robbanásveszély is megszűnhet. Geotermikus rendszer kialakításával függetlenné válhatunk a gázszolgáltatótól és ezzel nagyon sok pénzt is meg lehet spórolni. A fűtéskorszerűsítés pár nap alatt elkészül, így nem sokáig kell otthonunkat elhagyni, hogy egy fűtési szezonban akár több tízezer forintot is megspórolhassunk.

A különleges épületgépészeti megoldásoknak köszönhetően egy sokkal élhetőbb otthont kaphatunk. A víz-, gáz- fűtésszerelés mellett a víz és gázellátás tervezése, a komplett fűtési-hűtési rendszerek kialakítása, a gőz-rendszerek kiépítése, a faláttörések és szellőzőfuratok elkészítése is megtalálható a Fülöp Épületgépészet kínálatában. Otthonunk komfortszintjét jócskán növelhetjük, ha bármelyik épületgépészeti megoldás mellett döntünk. Ma már a modern otthonok mindegyike rendelkezik központi porszívóval így akár ezt is kivitelezik számunkra. Helyszíni felméréssel, gépészeti felméréssel, különféle energetikai számításokkal, tervdokumentáció valamint engedélyezési tervek elkészítésével és teljes körű kivitelezéssel várják az érdeklődőket. Ma már repertoárjukban elérhető a vízkezelő berendezések és különféle készülékek telepítése is. A víz minőség a családi házakban is fontos, hiszen a vízvezetékrendszereknek és a kazánoknak is szükségük van a megfelelő vízre, hogy a meghibásodásokat a minimálisra csökkentsük.