Ezek 2015 divatszínei

Az idei, 2015-ös évben igazán szemet gyönyörködtető és kifejezetten nyárias színek lettek a tavasz és a nyár divatszínei. Érdemes néhány ruhadarabot és kiegészítőt beszereznünk a számunkra legvonzóbb színárnyalatokból, biztosan nem fogjuk megbánni. Ezek a színek a tengerpart nyugalmát, a tenger kékjét és a nyár legszebb pillanatait idézik fel, ugyanakkor nem hivalkodóak, mégis nagyon nőiesek és fiatalosak.

Akvamarin: ez a kék “Aquamarine” egyszerre idézi az ég kékjét és a tenger hűvösét. Hűsít és megnyugtat, a mandarin színével kiegészítve különösen jól mutat.
Türkiz: ez az élénk, telített türkiz árnyalat a trópusi tengereket juttatja eszünkbe. Élénkít és hűsít. Egyszerre biztosít tüzes megjelenést és hűvös eleganciát viselőjének.
Üvegzöld: az üveg áttetszőségét és fényét jelképező árnyalat igazi nyári szín, mely különösen jól mutat a lebarnult bőrön.

Klasszikus kék: ez a kék árnyalat kiegyensúlyozottságot, időtállóságot, eleganciát  kínál.
Mandula: a pirított mandula színe a napbarnított, semleges, meleg árnyalat. Időtlen és sokoldalú szín, szinte bármilyen árnyalattal párosítható.
Jeges eper: ez a szín hűt és édesít a meleg napokon, mint egy adag eperfagylalt.

Mandarin: energetizáló, de visszafogott, barátságos árnyalatú. Igazi tavaszi szín.
Vaníliakrém: édes, lágy, időtlen és barátságos.
Marsala: ez az árnyalat jelenti a kontrasztot ezen a palettán merészségével, érzékiségével, vakmerőségével, a vörösbor megidézésével.
Gleccser szürke: diszkrét, hűvös, időtlen, állandóságot biztosít a változó divatszínek világában.