Táska divat 2013, mert fontos mi lóg a vállon!

Hogyan lehetünk igazán divatosak? A válasz nem az, hogy mindig a legtrendibb holmikban járjunk. Ha a hangsúlyt az összhangra helyezzük, és időnként egy-egy új ruhadarabbal, kiegészítővel lepjük meg magunkat, akkor is követhetjük a divatot, és magunkra vonzhatjuk mások elismerő pillantását.

A nyári időszakban, mikor a kabátot, pulóvert végre a fogasra akaszthatjuk, egy egyszerű kis ruha különböző kiegészítőkkel egyedivé és kimondottan divatossá tehető, még akkor is, ha nem az idei kollekcióból való. A szép időben a nap elleni is jó szolgálatot tesz egy csinos  kalap, vagy egy könnyű kis sál. A lábak is végre kiélvezhetik a szabadságot a szandáloknak és papucsoknak köszönhetően, miközben ezek pántjai, a rajtuk levő strasszok, a színek kavalkádja jól összepárosítható a felvett ruhadarabokkal. A karkötők, nyakláncok, övek is új színt tudnak kölcsönözni bármelyik régebbi ruhadarabnak.

És persze nincs nő táska nélkül, hiszen valamibe a sok apró dolgot, ami nélkül csak a férfiak szerint lehet meglenni, el kell tenni. Ritka az a nő, aki egyetlen táskát tud csak a birtokában, hiszen évszakhoz, alkalomhoz, különböző ruhafélékhez, sőt van, akinek ékszereihez illő táskái vannak. Más táska szükséges, mikor az ember dolgozni megy, és nem biztos, hogy egy ünnepi alkalomra ugyanez a táska lesz majd a megfelelő. Jó, ha az ember lányának különböző méretű, színű és formájú táskái sorakoznak a szekrényben, és néha egy-egy trendi darabot is be tud szerezni a “kollekciójába”.

Színes kínálatból választhatják ki a kedvükre való táskát azok a hölgyek, akik az idei évben a divatot követve szeretnének vásárolni. A 2013-ban a nyár slágerei továbbra is a szemkápráztató neon színben virító táskák, sőt idén az eddig egyszerű kis strandolós szalmatatyók is élénkebb színekben és igen gazdag díszítéssel születnek újjá. A bőrtáskák ideje soha nem jár le, 2013-ban pedig a modern geometrikus alakzatok teszik egyedivé ezeket a megunhatatlan darabokat, de az egyszerűséget kedvelők is megnyugtatására a fekete-fehér kombináció is toplistás marad. Vannak, akiket riasztanak az állati bőrt utánzó táskák, de ettől függetlenül a párduc, krokodil, kígyó bőrének mintázatát koppintó táskák továbbra trendinek számítanak. A lazább, kevésbé “kiöltözős” napokra nagyon jó szolgálatot tesz a hippi időkből újra visszatérő, pakolásra is kiválóan alkalmas tatyó, de akár a kimondottan egyedi horgolt, akár még virágmintás díszítéssel dekorált táska is jó szolgálatot teszt egy kellemes esti tóparti sétához.