Így fest egy kiadó apartmanház a Balatonnál

Ön el tudná képzelni az életét egy ilyen balatoni apartmanházban? Minden bizonnyal igen, hiszen a kertvárosi környezet, a gyönyörű belső kialakítás, a modern külső mindenkit lenyűgöz. Az apartman az ország legszebb részén található meg. Az Oxigen Housenal mindenki megtalálhatja álmai otthonát is. A gyönyörű kilátás, a páratlan panoráma vonzóvá teszi sok család számára. A lakások prémium kényelemmel vannak ellátva, amelyekben minden nap csodálatos az ébredés. A lakások befektetésnek is kiválóak, így, ha nem mi magunk költöznénk ide, akkor is ki tudjuk adni bérbe hiszen a nyári szezonban nagyon sok turista keresi fel a környéket. A téli időszakban amikor kevesebb a turista a lakást a család otthonként is hasznosíthatja, hiszen a Balaton a nyári időszakban is gyönyörű.

Az apartmanok mindegyike minőségi anyagok felhasználásával épült mégis kedvező árakon kínálják. Erre a lehetőségre most érdemes lecsapni, amíg még vannak szabad apartmanok. Az apartmanok hosszú távú befektetésnek tökéletesek, de saját részre is vásárolhatunk örök panorámás lakást. Sokan a nyugdíjas korukat képzelik el a Balaton partján, de addig is befektetésként tökéletes megoldást nyújt az új lakás. A Fonyódon megtalálható Provence Apartmanházban egy 30 négyzetméter körüli lakást már 20 millió forint alatt meg lehet vásárolni. A Balaton felvidéki panorámával rendelkező lakások egy régi épület felújítása után kerülnek értékesítésre. A lakóövezetben a lakók részére tárolókat és gépkocsibeállókat is kínálnak.

Az ingatlanokat természetesen a CSOK segítségével is meg lehet vásárolni, így akinek még nem sikerült ezt elintéznie, most itt gyorsan elköltheti a CSOK-ot. Az egyedi lakások élhető kialakítása miatt nagyon sokan keresik az ingatlanokat. A világos és praktikus elrendezésű apartmanok most még kedvezőbb áron leköthetők. A lakásokhoz terasz is tartozik, amelyeket a földszinti részen csúszásmentes greslappal, míg az emeleteken térkővel burkolnak le. Jelenleg még több szabad lakást is kínálnak a kivitelezők, de biztosan nagyon gyorsan gazdára találnak.