Melyik a “legjobb” ablakprofil?

A legjobb ablakprofilok hosszú távon is képesek ugyanazt a megbízhatóságot nyújtani. A legjobb ablakok speciális igényeket is képesek kielégíteni, emellett minden esetben igénybe veszik azt, hogy az épület milyen jellegű. A Veka ablakprofiloknál hatalmas választékkal találjuk magunkat szembe. Itt egyszerűen minden óhajunkat képesek teljesíteni. Fehér vagy esetleg színes üvegezés, karakteres kiegészítők, különféle ablak osztások (háromszög, keskeny, íves, csúcsos, kör alakú). Teljesen egyedi stílusban tudja összeállítani minden megrendelő a saját ablakait.

Akiknek fontos az energia és a költségcsökkentés szintén igen jó helyen járnak, hiszen ezekkel az ablakokkal ez is elérhető közelségbe kerül. Kifejezetten alacsony hőátbocsátási értékük miatt ezek az ablakprofilok igen keresettek. A fűtési költségek és a CO2 kibocsátás is csökkeni fog, ha Veka ablakot választunk új otthonunkba. Természetesen, ha már meglévő otthonunk felújításába fogtunk bele, akkor is választhatjuk ezt a tökéletes ablakprofilt. Az ablakprofilok minden otthonba kellemes atmoszférát biztosítanak kiváló szigetelési tulajdonságaiknak hála. A Veka ablakokkal felszerelt otthonokban elköszönhetünk a huzattól és a beáramló hidegtől is. Ezek a nyílászárók nagyon magas biztonsági követelményeknek is megfelelnek. Nagyon erős speciális vasalatokkal, kilincsekkel és üveggel rendelkeznek, ezáltal a betörés elleni biztonságot is garantálják.

Az otthonok nyugalmát már nem zavarják meg az utcákról felszűrődő zajok és az egészségre is jó hatással lehetnek a Veka nyílászárók. Ezeken az ablakokon biztosak lehetünk abban, hogy nem jut be a por a lakásba, hiszen tökéletesen szigetelnek. A legmagasabb zajvédelmi osztályba sorolható minden egyes ’A’ minőségű profil. A modern házakhoz optimális hangszigetelés jár, amely az otthon nyugalmát biztosítja. A profilok tetszés szerint színes kivitelben is megrendelhetők, amelyek a házak és lakások modern megjelenését tovább erősítik. A Veka ablakprofilok közel 50 színben rendelhetők meg, így mindenkinek lehetősége nyílik a választásra.  A Veka természetesen számtalan egyedi méretben is megrendelhető. Az ingatlanok értékét az új nyílászárók mindig emelik, ezért tényleges érdemes már meglévő otthonok felújításakor is megrendelni.