Melyik a legjobb Playstation 4 játék?

A Playstation 4 megjelenését nagy várakozás előzte meg, és a Sony készülékének rajongói garantáltan nem fognak csalódni abban a minőségben, amit a gyáróriás nyújt számukra. Az árakat illetően is vannak már információink, a játékok pedig minden eddiginél részletesebb kidolgozottsággal állnak majd rendelkezésre. Az egyik legnépszerűbb PS4 játék a DIABLO 3, de természetesen a sport, vagy az autós játékok megszállottjai is találnak majd számukra megfelelőt a széles kínálatban. Előrendelésre, hasonlóan a PS4 készülékhez, játékok esetében is lehetőség van. A látványvilág, a hangulat, a küldetések izgalmai mind amellett szólnak, hogy az említett játék hozza a tőle elvárt színvonalat.

A sebesség megszállottjainak sem kell azonban lemondaniuk arról, hogy a PS4 előtt élvezhessék a játék izgalmát, hiszen az EA Sports számos újdonsága is helyet kap a jelenlegi kínálatban. Mindegy, hogy kosárlabda, motorsport, vagy foci a téma, online lehetőségekkel is kiegészül a már eddig is megszokott minőségi játékélmény.

Bár várhatóan a készülék hazai megjelenése után valamivel érkeznek majd a legújabb játékok, de a rendkívül részletes és minőségi kidolgozás, az élethű kalandok és teljesítendő küldetések mind-mind garantálják a tökéletes kikapcsolódást a négy fal között is.

A szakmai portálokon folyamatosan nyomon követheti a megjelenéseket, így elsőkézből tájékozódhat arról, mikor keresse a boltokban azokat, és főleg milyen áron juthat hozzájuk. Kalandra fel, a PS4 tökéletes társ lesz a játékban!