Mindig elfelejti, hogy milyen névnap lesz holnap?

Ön is azok közé tartozik, akik csak másnap, a közösségi portálokról értesülnek arról, hogy előző nap névnapja volt valamelyik barátjának? Az internet napjainkban nagy segítséget jelent akkor is, ha szeretnénk mindig naprakészek lenni a népnapok kapcsán is. Könyvjelzőzze ezt az oldalt: http://mainevnap.com/nevnapok-holnap , és biztos lehet abban, hogy jókívánságait az első között fejezheti ki az ünnepelt felé.

 

Rohanó mindennapjainkban sokszor nem egyszerű megfelelni az elvárásoknak. A munkahelyi feladatokon túl ott vannak az intéznivalók, a családi teendők és legtöbbször csak ezek után jönnek a barátok, vagy az internet szórakozásra történő alkalmazása. Saját névnapunk kapcsán legtöbben úgy vagyunk vele, hogy nagyon rosszul tud esni, ha valaki hozzánk közelálló elfelejti az alkalmat. Előfordulhat pedig, hogy mindössze arról van szó, kiment a fejéből a dolog. A megfelelő weboldal segítségével nem történhet meg az, hogy egy barátunkat akaratlanul is megbántjuk a figyelmetlenségünkkel.

 

S hogy milyen ajándékot érdemes névnapra adni? Ha minden ismerősünknek tárgyilagos meglepetéssel készülnénk, akkor bizony igencsak mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Mindezen túl tény az is, hogy az ismeretség egy bizonyos szinten túl nem feltétlen engedi meg a személyes ajándékozást. Ilyenkor egy kedves üzenet elegendőnek bizonyul, arra viszont törekedjünk, hogy személyes jelleget kapjon az a néhány elküldött sor. A legközelebbi barátoknak, családtagoknak viszont elmaradhatatlan az ajándék beszerzése. Vannak, akik a praktikus dolgok hívei, mások úgy vannak vele, hogy ha ünnep, akkor helyezzük a hangsúlyt a prémium minőségre és a különlegességre. A lényeg valahol ez utóbbiban rejlik, hiszen az ajándék akkor lesz tökéletes, ha a névnapos is annak érzi magát tőle.

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a pénz akkor sem minden, ha meglepetésről van szó. Tény ugyan, hogy ilyenkor szeretünk magasabb összeget költeni az ajándékra, de a személyesség mégis fontosabb ennél. Nem véletlen, hogy a kézzel készített meglepetések napjainkban reneszánszukat élik, azokba ugyanis ténylegesen beleadhatjuk minden szeretetünket és odafigyelésünket. Népnapi emlékeztetőként pedig mai jelszavak és egymásra halmozott teendők uralta világunkban nem szégyen a világháló segítségét kérni.