Receptkereső alkalmazás a Nosalty és az Electrolux jóvoltából

Napjaink háziasszonyai már egyre kevésbé részesítik előnyben a papír alapú szakácskönyveket, hiszen az internet kínálta korlátlan lehetőségeknek hála néhány másodperc alatt megtalálható azoknak a finomságoknak az elkészítési módja, melyek a család kedvenceinek számítanak. Akár a konyhában éppen megtalálható alapanyagok szerint is kereshetünk a világhálón, így ha nincs kedvünk boltba menni, vagy éppen a hó végi anyagi helyzet nem teszi lehetővé a nagybevásárlást, akkor is fenséges falatok kerülhetnek az asztalra.

A számos népszerű, receptekkel foglalkozó weboldal között kétségkívül előkelő helyet foglal el a Nosalty, mely minden nap háziasszonyok ezreinek nyújt támpontot egy-egy mártás összetevőit, vagy például valamely süti elkészítését illetően. Gőzsütőkhöz ajánlott receptekkel és Electrolux hűtőszekrénnyel működő receptkereső alkalmazással is találkozhatnak decembertől a legnagyobb magyar webszakácskönyv, a NoSalty látogatói. Bővebben az Electrolux.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők a témáról.

A gőzsütők kifejezetten azok számára ajánlottak, akik a gyors megoldásokat kedvelik, és szeretnék, ha minél több értékes ásványi anyag és vitamin maradna az ételekben. A hőkezelés hatására a mikrotápanyagok sajnos sokszor szinte teljes egészében elpusztulnak, nem így van ez azonban a gőzsütők esetében.

Vannak olyan édességek, mártások, melyeket fogyasztás előtt érdemes hűtőben tárolni. Nem csak a megfelelő állag és hőmérséklet elérése miatt, hanem azért is, hogy az ízek kellőképpen összeérjenek. Ezekhez is hasznos tanácsokkal igyekszik a háziasszonyok kedvében járni a NoSalty és az Electrolux. Használja ki a receptkereső alkalmazás nyújtotta előnyöket, és lepje meg családját, vendégeit olyan falatokkal, melyek garantáltan elnyerik majd tetszésüket!

Tekinthet a sütésre-főzésre úgy is, mint egy izgalmas kalandra, ahol gyakorlatilag saját fantáziájára van bízva, hogy a rendelkezésre álló alapanyagokból, fűszerekből milyen végeredmény sül ki. A legjobb dolgok általában akkor kerülnek az asztalra, ha mer valamilyen új ízkombinációt kipróbálni. Engedje szabadjára fantáziáját, és kalandozzon a gasztronómia színes, illatos, és főként ízletes világában, ahol a megfelelő konyhai készülékek csak meggyorsíthatják a sütés-főzés időtartamát! Válasszon az Electrolux termékei közül, melyek garantáltan nem okoznak csalódást!