Új konzol játékok 2013-ban

Az Xbox 360 rajongói bizonyára jól tudják, hogy nincs olyan év, amikor ne jelennének meg újabb és újabb izgalmas játékok, melyek akár napi több órára is a készülék elé szögeznek bennünket. Rengeteg új játék jött ki idén a konzolhoz, így mind a Kinect támogatással rendelkezők, mind a hagyományos Xbox játékok hatalmas választékkal várják az érdeklődőket.

A FIFA 2013 már tavaly megjelent, de a focirajongók körében rendkívül nagy népszerűségnek örvend lassan egy évvel később is. A Splinter Cell legújabb verziója mellett a South Park Kinect-támogatott típusa (ez a személyes kedvecünk),  a Star Trek minden korábbinál látványosabb világa, vagy a már tavaly napvilágot látott Resident Evil 6 is megtalálható a webáruházak és a szaküzletek kínálatában

Természetesen azok sem szenvednek majd hiányt a legújabb konzol-játékokban, akik a Kinect-támogatottságot arra szeretnék felhasználni, hogy a szobában töltött idő is aktív legyen. A Rubint Réka által is reklámozott edzésprogram hasonlóképpen megtalálható Xbox 360-ra, mint a The Hip Hop Dance Experience táncos-sportos világa.

Autózz a GTA által megálmodott világban, vagy tedd próbára ügyességed az Alien-ekkel való küzdelemben, ha pedig a sportok iránt rajongsz, focizz, kosárlabdázz, s tedd mindezt a négy fal között- hála a Kinect támogatásnak már nem lustán a kanapén heverve, hanem a játék aktív részeseként, ahol a mozgás is nagy szerepet játszik a szabadidős elfoglaltság során!